Avantajele achizitionarii unei masini second hand

Masina second  hand este adesea achizitionata datorita numeroaselor avantaje pe care le ofera cumparatorului. Daca te afli in situatia de a cumpara un autovehicul, dar nu esti inca hotarat asupra carui model sa iti indrepti atentia - unul nou sau unul rulat - atunci trebuie sa iti spun ca daca vei lua in considerare avantajele si dezavantajele in ambele situatii iti va fi mai usor sa iei o decizie. 

In cazul unui model second hand principalul avantaj este pretul pe care il platesti, astfel ca o suma mai mica de bani iti va oferi un automobil eficient si calitativ cu o sumedenie de dotari. Fiecare optiune, indiferent ca vorbim despre geamuri electrice, aer conditionat sau volan multifunctional, costa bani, dupa cum era de asteptat. Diferenta majora apare in momentul revanzarii, astfel ca toate aceste optiuni ce au costat initial poate chiar mii de euro nu vor putea fi valorificate la adevarata lor valoare, iar cumparatorul unei masini la mana a doua va beneficia in mod direct de pe urma acestui aspect. 

Costurile cu revizia sunt mai mici in cazul unei masini second hand, deoarece nu trebuie facute numai la reprezentanta unde preturile sunt relativ mai mari decat in cazul altor service-uri. Necesitatea a duce masina noua la reprezentanta pentru revizii este strans legata de garantie, astfel ca in situatia unui automobil nou schimburile de ulei si filtre se fac doar la reprezentanta, deoarece in caz contrar se pierde garantia, unul dintre principalele avantaje ale masinii noi. 

De asemenea, o masina second hand se va incadra perfect in bugetul pe care il ai alocat pentru acest scop. De multe ori, cu banii pe care i-ai cheltui pe un automobil rulat nu iti poti achizitiona nicio masina noua, insa cu toate acestea masina reprezinta o necesitate in prezent si nu un lux. Mai mult decat atat, devalorizarea in cazul unei masini la mana a doua este mai mica, astfel ca peste o perioada relativ scurta de timp vei putea vinde automobilul si adauga o diferenta pentru a-ti achizitiona altul mai nou, mai sigur si mai bine dotat. 

Acestea fiind zise putem afirma ca masina la mana a doua este o investitie atractiva pentru multi dintre cei care doresc sa isi achizitioneze un autovehicul. 
1 leu


Talia este ajustabila cu ajutorul unui sistem prevazut cu nasturi. Un model sic, ce poate fi combinat la tinute...
Vezi anunt
1 leu


Pantalonii tip leggings fara cusaturi sunt prevazuti cu o croiala adaptata perioadei de sarcina. Sunt fabricati cu o...
Vezi anunt
1 leu


Pantalonii tip leggings fabricati din bumbac organic si elastan nu irita pielea sensibila din timpul sarcinii, fiind...
Vezi anunt
1 leu


Fabricati din bumbac si elastan nu irita pielea sensibila din timpul sarcinii, fiind placuti si moi la purtare. Sunt...
Vezi anunt
Masina second  hand este adesea achizitionata datorita numeroaselor avantaje pe care le ofera...
citeste
 

Acasa |  Contact |  Termeni si conditii