Cum alegem cel mai potrivit tricou funny

Tricourile personalizate cu mesaje funny sunt preferatele tinerilor din ziua de astazi. Cu ajutorul lor ei se pot exprima si pot transmite mesajele pe care le doresc catre parintii lor, prietenii lor, pentru lumea din jurul lor. In mare, daca sunt alese cu grija, tricourile funny nu fac altceva decat sa ofere un plus de culoare vietii si un zambet in plus celor din jurul celor care le poarta. Ce facem, insa, daca mesajele de pe tricouri nu sunt atat de amuzante pe cat cred adolescentii nostri ca sunt? Exista foarte multe persoane dificile care pot interpreta un mesaj funny ca fiind obraznic. Inclusiv tanarul care poarta tricoul in cauza poate fi asociat cu mesajul tricoului si considerat needucat, fara cei sapte ani de acasa. Toate aceste probleme se pot rezolva daca stim sa alegem si sa purtam tricoul potrivit, cu mesajul potrivit.
 
Tricourile funny sunt de mai multe categorii: tricourile cu mesaje nevinovate, cu mesaje amuzante, cu personaje funny, cu mesaje cu tenta sexuala, cu mesaje rebele. Ei bine, fiecare tip de tricou merge purtat doar in anumite ocazii. Mai exact, la cursuri si la iesirile cu parintii, nu sunt potrivite mesajele rebele, cu tenta sexuala sau cele mai “de cartier”. Parintii, profesorii sau vecinii se pot simti jigniti si iti vor atrage atentia asupra mesajului transmis. Un gest banal si amuzant pentru tine, poate sa fie un capat de lume pentru cei invarsta si poate genera situatii tensionate nedorite. Acest gen de mesaje rezoneaza foarte bine cu intalnirile din club, cu mersul pe stadion in compania prietenilor de la bloc sau de la scoala sau cu o iesire intr-un bar alaturi de amici. Tinerii din aceeasi categorie de varsta gusta acest gen de glume mult mai bine deoarece sunt din aceeasi generatie si inteleg mesajul asa cum vrei sa-l transmiti.
 
Astfel, tricourile funny pot face parte fara probleme din garderoba unui adolescent daca acesta stie cum sa le aleaga. Si daca alegerile lui nu creaza disconfort celor din jur, tricourile personalizate cu mesaje haioase pot fi chiar elemente vestimentare de dorit.
 
Tricourile funny trebuie alese cu grija si atunci cand sunt achizitionate cu scopul de a fi facute cadou cuiva. Cumparatorul trebuie sa stie care sunt preferintele si limitele persoanei care va primi cadoul si sa tina cont de ele. Inainte de a cumpara un tricou, poti sa cauti, in magazinele on-line, cel mai potrivit model. Foarte multe firme ofera cumparatorilor si posibilitatea de a personaliza un tricou asa cum si-l doreste acesta, prin imprimarea unei imagini sau a unui mesaj personal. Preturile variaza, posibilitatile sunt nelimitate, nu trebuie decat sa alegeti. Cert este ca veti gasi modelul dorit fara prea multe batai de cap, problema fiind aceea de a sti ce sa alegem. 
 
Tot in categoria cadourilor personalizate funny, ideale pentru tineri, intra si hanoracele, gentile de studiu, ramele foto si sepcile.


Oferim servicii profesionale de curatare canapele la domiciliu - in Bucuresti si localitatile din judetul Ilfov -...
Vezi anunt
300 lei


Biroul de Consultanta Master Business intocmeste documentatia pentru obtinerea certificatului de clasificare unitate...
Vezi anunt
15 lei


Daca te-ai saturat de bijuteriile produse si vandute in masa in magazinele mari, incepe sa acorzi mai multa atentie...
Vezi anunt
160 lei


Lanseta automata de intepare a pestelui. Suport lansete pescuit cu sistem automat de autointepare, prinde pestele...
Vezi anunt
Stofa este unul dintre cele mai cautate materiale pentru realizarea rochiilor casual sau elegante, pentru...
citeste
Tricourile personalizate cu mesaje funny sunt preferatele tinerilor din ziua de astazi. Cu ajutorul lor ei se pot...
citeste
 

Acasa |  Contact |  Termeni si conditii