Lider Avon - Pe culmea succesului

Crezi că nu mai este relevant să devii reprezentant sau lider Avon? Totusi, până la urmă, a face bani este întotdeauna relevant. Și Avon este, de asemenea, una dintre modalitățile de a obține un venit bun. Dacă obiectivul tău nu este să câștigi, ci pur și simplu să lucrezi, atunci Avon nu are nimic de-a face cu asta, deoarece, ca reprezentant sau lider Avon generezi venituri. Ideea principală de marketing a acestei companii este de a oferi femeilor si barbatilor posibilitatea de a lucra și de a obține venituri, chiar și celor care nu au o oportunitate specifică de a lucra. Pentru aceasta trebuie să completezi formularul online de inscriere pentru pozitia de Lider Avon. Vei deveni lider Avon imediat și vei avea toate avantajele pe care Avon le oferă celor cu care coopereaza, posibilitatea de a achiziționa produse ale acestui brand cu o reducere de până la treizeci la sută și la credit, instruire gratuită la vânzări directe, profituri și cadouri.

Și toate cele de mai sus sunt întotdeauna relevante, mai ales în rândul femeilor, care prefera produsele cosmetice de la Avon, a căror popularitate a crescut foarte mult. Aici iti poti organiza afacerea adunând un grup reprezentativ personal și devenind liderul acestuia. De asemenea, un lider oferă asistență angajaților săi, deoarece acest lucru garantează succesul general al companiei.

Devenind lider Avon vei obține mai multe beneficii din partea companiei și iti vei conduce propriul grup de coordonatori si reprezentanti Avon. Rolul liderului Avon este de a recruta noi distribuitori din grupul sau și de a-i instrui în desfășurarea corectă a activităților - distribuirea produselor. Cu cât sunt mai mulți angajați din grupul tău, cu cât ai mai mult succes, iar profitul din vânzări este mult mai mare. În plus, liderului i se oferă o mulțime de bonusuri inca de la început.

Valori fundamentale

Unitatea este ceea ce face un lider puternic și irezistibil. Când toți cei din companie au aceeași atitudine și obiective, apare un spirit comun care îi apropie si îi face să se susțină reciproc. Spiritul este a doua valoare Avon, si care face ca liderul sa fie mai puternic. Avon adună în cercul său doar oameni hotărâți, binefăcători și optimisti, pregătiți pentru o afacere creativa. Datorită spiritului atât de puternic și de impregnabil, toți cei din echipă lucrează armonios și se străduiesc pentru îmbunătățire și dezvoltare. Pasiunea este ceea ce il promovează fără încetare pe liderul Avon într-o poziție de conducere. Datorită dorinței puternice de a îmbunătăți calitatea produselor și de a ajuta milioane de clienți să devină mai frumoși, angajații companiei obțin rezultate bune și acționează pentru binele companiei, al liderului și al lor.

Ce este un lider Avon

Liderul Avon este un fel de conducator de echipa,  care a recrutat o echipă de cel puțin 5 reprezentanți și și-a exprimat dorința de a se înregistra ca un lider Avon. Liderul trebuie să aibă cel puțin 18 ani la momentul înregistrării. Acest lucru este în contrast cu reprezentantul, care poate avea 16 ani (cu permisiunea scrisă a unuia dintre părinți sau tutore). Liderului i se atribuie un cont personal pe site-ul oficial Avon, in care sunt indicate toate structurile sale, vânzările, datele personale și alte informații necesare pentru ca acesta să aibă succes în companie și sa creasca în continuare in cariera.
300 lei


Biroul de Consultanta Master Business intocmeste documentatia pentru obtinerea certificatului de clasificare unitate...
Vezi anunt
15 lei


Daca te-ai saturat de bijuteriile produse si vandute in masa in magazinele mari, incepe sa acorzi mai multa atentie...
Vezi anunt
160 lei


Lanseta automata de intepare a pestelui. Suport lansete pescuit cu sistem automat de autointepare, prinde pestele...
Vezi anunt
899 lei


Reconditionarea consta in schimbarea pieselor din turbina cu un Kit Nou si Original de reparatii, rezultatul avand...
Vezi anunt
Crezi că nu mai este relevant să devii reprezentant sau lider Avon? Totusi, până la urmă, a face bani este...
citeste
 

Acasa |  Contact |  Termeni si conditii