I. CONTINUTUL SITEULUI.
Siteul www.avemdetoate.ro ofera gratuit utilizatorilor sai cea o platforma de anunturi on-line din diverse domenii sau locatii ale Romaniei. Anunturile publicate pe acest site acopera toate categoriile de anunturi si vin in intampinarea tuturor cerintelor utilizatorilor.


Site-ul www.avemdetoate.roinclude un newsletter cu caracter informativ (anunturi noi) care este parte integranta a acestui site si care va fi trimis in momentul in care optati pentru abonarea la site-ul www.avemdetoate.ro.

II. RESPONSABILITATE.
Toate informatiile publicate pe acest site au un caracter informativ. www.avemdetoate.ronu isi asuma responsabilitatea continutului anunturilor primite si se bazeaza exclusiv pe moralitatea si seriozitatea tuturor clientilor. De asemenea, dupa preluarea mesajelor, www.avemdetoate.roisi asuma dreptul de a verifica anunturile primite.

www.avemdetoate.ronu isi asuma responsabilitatea pentru nici un fel de prejudiciu rezultat in urma accesarii informatiei prezentate in cadrul site-ului.


www.avemdetoate.roare legaturi cate alte site-uri Internet. Aceste linkuri catre alte website-uri sunt puse la dispozitia dumneavoastra numai pentru comoditate si nu reprezinta garantii ale nici unui produs sau serviciu din cadrul acestor site-uri. Nici un fel de informatie din cadrul acestor site-uri nu este garantata de avemdetoate.ro. De asemenea si politica referitoare la confidentialitatea datelor poate fi diferita pe aceste site-uri de cea a avemdetoate.ro

III. DREPTUL DE PROPRIETATE.
Intregul continut al acestui site, daca nu este mentionat altfel, este proprietatea S.C. Innovative Web Services S.R.L. Legislatia privind dreptul de autor, marcile inregistrate si alte drepturi de proprietate protejeaza continutul site-ului.

Continutul site-ului www.avemdetoate.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau inregistrat sub nici o forma si folosind orice tip de mijloace, inclusiv fotocopierea sau inregistrarea electronica sau mecanica, dar nelimitandu-se la acestea, si nu poate fi folosit pentru a crea materiale derivate din acesta fara acordul prealabil, in scris, al S.C. Innovative Web Services S.R.L.
Incalcarea acestor conditii, conform legilor romane, reprezinta o infractiune si se vor lua masuri imediate de restabilire a legalitatii prin folosirea mijloacelor legale de protectie si despagubire pentru incalcarea drepturilor.

Anunturile, comentariile, mesajele, replicile, imaginile sau orice alt tip de continut provenit de la utilizatori constituie proprietatea autorilor.
www.avemdetoate.ronu solicita dreptul de proprietate pentru acest continut, dar prin afisarea pe acest site a acestui continut va dati acordul ca proprietarii site-ului sa aiba asupra acestui continut un drept de folosinta perpetuu si gratuit, drept de distributie, de reproducere, multiplicare, modificare, adaptare, prezentare publica individuala sau cu alte informatii, fotografii, grafica, inclusiv pe acest site sau alte site-uri, in cataloage, reviste, sau orice alta utilizare, inclusiv cu caracter comercial.

IV. COLECTAREA DE INFORMATII.
In accesarea site-ului si utilizarea serviciilor oferite, doar in cazurile in care este necesara obtinerea unui "nume de utilizator" sunteti de acord sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumnevoastra asa cum se solicita in formularul de Adaugare anunt / Date de contact.
In cazul in care informatiile nu sunt adevarate, inexacte sau incomplete, www.avemdetoate.roisi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta anuntul dumneavoastra fara nici o notificare prealabila.

Datele obtinute prin intermediul formularului de adaugare anunt vor putea fi folosite de catre www.avemdetoate.rosau proprietarul acestui site, pentru a va trimite prin mail, telefonic sau direct oferte comerciale sau informatii ale site-ului avemdetoate.ro.
Utilizatorii website-ului pot trimite imagini si texte spre publicare, iar publisherul isi rezerva dreptul de a folosi aceste materiale pe termen nedefinit.

V. CONFIDENTIALITATEA DATELOR.
www.avemdetoate.roasigura confidentialitate maxima atat in privinta datelor de contact (nume si adresa de e-mail transmise on-line), cat si cu privire la plicurile sosite la Redactie pentru rubrica Matrimoniale.

www.avemdetoate.rorespecta si protejeaza confidentialitatea datelor dumneavoastra personale. Orice informatie personala este prelucrata si folosita conform politicii de confidentialitate a datelor personale si nu va fi folosita in nici un mod care contravine acestei politici. Aceste informatii nu pot face obiectul unei tranzactii intre www.avemdetoate.rosi terti.
In orice situatie datele dumneavoastra nu vor fi dezvaluite exceptie facand cazurile prevazute de lege.
www.avemdetoate.roare dreptul de a utiliza aceste informatii doar in interes propriu sau in interesul proprietarului site-ului, fara a oferi insa infomatii personale de identificare. Exceptie de la aceasta obligatie o fac doar utilizarea datelor personale pentru obtinerea de bonusuri.

Despre protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice www.avemdetoate.roare obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Datele personale sunt furnizate de catre vizitatori in momentul adaugarii unui anunt pe Site. Datele personale furnizate de catre vizitatori pot fi prelucrate de www.avemdetoate.roin scopul oferirii in conditii optime a servicilor sale. Totodata, vizitatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea acestor date. Pentru exercitarea acestor drepturi, vizitatorii pot suna la telefonul redactiei (0238 711.367), prin fax la 0238 717.360 sau pot face o cerere prin e-mail la adresa contact@avemdetoate.ro

In afara de datele trimise de catre vizitatori, server-ele SITE-ului colecteaza automat anumite date de identificare non-personale, cum ar fi adresa de IP a calculatorului de la care este accesat SITE-ul, adresa de unde veniti catre site, etc. Toate aceste date pot fi folosite de catre www.avemdetoate.ropetru a imbunatatii sevicile oferite.

CERINTELE MINIME DE SECURITATE a prelucrarilor de date cu caracter personal

Conform Ordinul Avocatului Poporului nr. 52 din 18 aprilie 2002, www.avemdetoate.ro respecta cerintele minime de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal:

1.Identificarea si autentificarea utilizatorului
Prin utilizator se intelege orice persoana care actioneaza sub autoritatea operatorului, a persoanei imputernicite sau a reprezentantului, cu drept recunoscut de acces la bazele de date cu caracter personal. Utilizatorii, pentru a capata acces la o baza de date cu caracter personal, trebuie sa se identifice. Identificarea se poate face prin mai multe metode, cum ar fi: introducerea codului de identificare de la tastatura (un sir de caractere), folosirea unei cartele cu cod de bare, folosirea unei cartele inteligente (smart card) sau a unei cartele magnetice. Fiecare utilizator are propriul sau cod de identificare. Niciodata mai multi utilizatori nu trebuie sa aiba acelasi cod de identificare. Codurile de identificare (sau conturi de utilizator) nefolosite o perioada mai indelungata trebuie dezactivate si distruse dupa un control prealabil intern al operatorului. Perioada dupa care codurile trebuie dezactivate si distruse se stabileste de operator. Orice cont de utilizator este insotit de o modalitate de autentificare. Autentificarea poate fi facuta prin introducerea unei parole sau prin mijloace biometrice: amprenta dactiloscopica, amprenta vocala, angiografia retiniana etc. Parolele sunt siruri de caractere. Cu cat sirul de caractere este mai lung, cu atat parola este mai greu de aflat. La introducerea parolelor acestea nu trebuie sa fie afisate in clar pe monitor. Parolele trebuie schimbate periodic in functie de politicile de securitate ale entitatii (operator sau persoana imputernicita). Schimbarea periodica a parolelor se face numai de catre utilizatori autorizati de operator. Operatorul trebuie sa solicite realizarea unui sistem informational care sa refuze automat accesul unui utilizator dupa 5 introduceri gresite ale parolei. Orice utilizator care primeste un cod de identificare si un mijloc de autentificare trebuie sa pastreze confidentialitatea acestora si sa raspunda in acest sens in fata opera-torului. Fiecare entitate va stabili o procedura proprie de administrare si gestionare a conturilor de utilizator. Operatorii autorizeaza anumiti utilizatori pentru a revoca sau a suspenda un cod de identificare si autentificare, daca utilizatorul acestora si-a dat demisia ori a fost concediat, si-a incheiat contractul, a fost transferat la alt serviciu si noile sarcini nu ii solicita accesul la date cu caracter personal, a abuzat de codurile primite sau daca va absenta o perioada indelungata stabilita de entitate. Accesul utilizatorilor la bazele de date cu caracter personal efectuate manual se va face pe baza unei liste aprobate de conducerea entitatii.

2.Tipul de acces
Utilizatorii trebuie sa acceseze numai datele cu caracter personal necesare pentru indeplinirea atributiilor lor de serviciu. Pentru aceasta operatorii trebuie sa stabileasca tipurile de acces dupa functionalitate (cum ar fi: administrare, introducere, prelucrare, salvare etc.) si dupa actiuni aplicate asupra datelor cu caracter personal (cum ar fi: scriere, citire, stergere), precum si procedurile privind aceste tipuri de acces. Programatorii sistemelor de prelucrare a datelor cu caracter personal nu vor avea acces la datele cu caracter personal. Operatorul va permite accesul programatorilor la datele cu caracter personal dupa ce acestea au fost transformate in date anonime. Compartimentul care asigura suportul tehnic poate avea acces la datele cu caracter personal pentru rezolvarea unor cazuri exceptionale. Pentru activitatea de pregatire a utilizatorilor sau pentru realizarea de prezentari se vor folosi date anonime. Angajatii care predau cursurile de pregatire vor folosi date cu caracter personal pe parcursul propriei lor pregatiri. Operatorul va stabili modalitatile stricte prin care se vor distruge datele cu caracter personal. Autorizarea pentru aceasta prelucrare de date cu caracter personal trebuie limitata la cativa utilizatori.

3.Colectarea datelor
Operatorul desemneaza utilizatori autorizati pentru operatiile de colectare si introducere de date cu caracter personal intr-un sistem informational. Orice modificare a datelor cu caracter personal se poate face numai de catre utilizatori autorizati desemnati de operator. Operatorul va lua masuri pentru ca sistemul informational sa inregistreze cine a facut modificarea, data si ora modificarii. Pentru o mai buna administrare operatorul va lua masuri ca sistemul informational sa mentina datele sterse sau modificate.

4.Executia copiilor de siguranta
Operatorul va stabili intervalul de timp la care se vor executa copiile de siguranta ale bazelor de date cu caracter personal, precum si ale programelor folosite pentru prelucrarile automatizate. Utilizatorii care executa aceste copii de siguranta vor fi numiti de operator, intr-un numar restrans. Copiile de siguranta se vor stoca in alte camere, in fisete metalice cu sigiliu aplicat, si, daca este posibil, chiar in camere din alta cladire. Operatorul va lua masuri ca accesul la copiile de siguranta sa fie monitorizat.

5.Computerele si terminalele de acces
Computerele si alte terminale de acces vor fi instalate in incaperi cu acces restrictionat. Daca nu pot fi asigurate aceste conditii, computerele se vor instala in incaperi care se pot incuia sau se vor lua masuri ca accesul la computere sa se faca cu ajutorul unor chei ori cartele magnetice. Daca pe ecran apar date cu caracter personal asupra carora nu se actioneaza o perioada data, stabilita de operator, sesiunea de lucru trebuie inchisa automat. Marimea acestei perioade se determina in functie de operatiile care trebuie executate. Terminalele de acces folosite in relatia cu publicul, pe care apar date cu caracter personal, vor fi pozitionate astfel incat sa nu poata fi vazute de public si dupa o perioada scurta, stabilita de operator, in care nu se actioneaza asupra lor, acestea trebuie ascunse.

6.Fisierele de acces
Operatorul este obligat sa ia masuri ca orice accesare a bazei de date cu caracter personal sa fie inregistrata intr-un fisier de acces (numit log la prelucrarile automate) sau intr-un registru pentru prelucrarile manuale de date cu caracter personal, stabilit de operator. Informatiile inregistrate in fisierul de acces sau in registru vor fi:
- codul de identificare (numele utilizatorului pentru bazele de date cu caracter personal manuale);
- numele fisierului accesat (fisei);
- numarul inregistrarilor efectuate;
- tipul de acces;
- codul operatiei executate sau programul folosit;
- data accesului (an, luna, zi);
- timpul (ora, minutul, secunda). Pentru prelucrarile automate aceste informatii vor fi stocate intr-un fisier de acces general sau in fisiere separate pentru fiecare utilizator. Orice incercare de acces neautorizat va fi, de asemenea, inregistrata. Operatorul este obligat sa pastreze fisierele de acces cel putin 2 ani, pentru a fi folosite ca probe in cazul unor investigatii. Daca investigatiile se prelungesc, aceste fisiere se vor pastra atat timp cat se va considera necesar. Fisierele de acces trebuie sa faca posibila identificarea de catre operator sau de catre persoana imputernicita a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv anume, in vederea aplicarii unor sanctiuni sau a sesizarii organelor competente.

7.Sistemele de telecomunicatii
Operatorul este obligat sa faca periodic controlul autentificarilor si tipurilor de acces pentru detectarea unor disfunctionalitati in ceea ce priveste folosirea sistemelor de telecomunicatii. Operatorii sunt obligati sa conceapa sistemul de telecomunicatii astfel incat datele cu caracter personal sa nu poata fi interceptate sau transmise de oriunde. Daca sistemul de telecomunicatii nu poate fi astfel securizat, operatorul este obligat sa impuna folosirea metodei de criptare pentru transmisia datelor cu caracter personal. Prin sistemele de telecomunicatii se vor transmite numai datele cu caracter personal strict necesare.

8.Instruirea personalului
In cadrul cursurilor de pregatire a utilizatorilor operatorul este obligat sa faca informarea acestora cu privire la prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, la cerintele minime de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal, precum si cu privire la riscurile pe care le comporta prelucrarea datelor cu caracter personal, in functie de specificul activitatii utilizatorului. Utilizatorii care au acces la date cu caracter personal vor fi instruiti de catre operator asupra confidentialitatii acestora si vor fi avertizati prin mesaje care vor aparea pe monitoare in timpul activitatii. Utilizatorii sunt obligati sa isi inchida sesiunea de lucru atunci cand parasesc locul de munca.

9.Folosirea computerelor
Pentru mentinerea securitatii prelucrarii datelor cu caracter personal (in special impotriva virusilor informatici) operatorul va lua masuri care vor consta in: a)interzicerea folosirii de catre utilizatori a programelor software care provin din surse externe sau dubioase; b)informarea utilizatorilor in privinta pericolului privind virusii informatici; c)implementarea unor sisteme automate de devirusare si de securitate a sistemelor informatice; d)dezactivarea, pe cat posibil, a tastei "Print screen", atunci cand sunt afisate pe monitor date cu caracter personal, interzicandu-se astfel scoaterea la imprimanta a acestora.

10.Imprimarea datelor
Scoaterea la imprimanta a datelor cu caracter personal se va realiza numai de utilizatori autorizati pentru aceasta operatiune de catre operator. Operatorii sunt obligati sa aprobe proceduri interne specifice privind folosirea si distrugerea acestor materiale. Fiecare entitate isi va aproba propriul sistem de securitate, tinand seama de aceste cerinte minime de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal, iar in functie de importanta datelor cu caracter personal prelucrate, isi va impune masuri de securitate suplimentare.

VI. PUBLICITATEA SI LEGATURI CU ALTE SITEURI.
www.avemdetoate.ronu este responsabil pentru politica de confidentialitatea a altor site-uri care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul site-ului. Va rugam sa cititi cu atentie politica de confidentialitate a fiecarui site care are legaturi cu www.avemdetoate.ropentru a afla cum sunt folosite si prelucrate datele tale personale. Politica noastra de confidentialitate vizeaza strict avemdetoate.ro.
avemdetoate.ro, proprietarul acestuia, nu sunt responsabili sub nici o forma pentru relatiile sau consecintele acestor relatii, nelimitandu-se la achizitii, participari la licitatii, promotii, promovari, sau orice alt tip de relatie care poate aparea intre dumnevoastra si oricare dintre cei care isi fac reclama directa sau indirecta prin intermediul site-ului www.avemdetoate.ro.

VII. ADRESA IP.
Adresa IP este numarul pe care il primeste computerul dumneavoastra de la ISP (Internet Service Provider) pentru a identifica locatia.
www.avemdetoate.rofoloseste aceasta adresa IP pentru a diagnostica problemele aparute la server sau in administrarea siteului www.avemdetoate.ro.

VIII. COOKIE-URI.
Cookie este fisierul pastrat pe calculatorul vizitatorului unui site web continand informatii despre acel vizitator. Folosim aceste fisiere pentru a salva ID dumneavoastra si parola pentru a nu le introduce de fiecare data de cate ori vizitati site-ul, pentru a pune la dispozitia utilizatorilor informatii conforme interesului dumneavoastra, pentru a marca paginile pe care le-ati vizualizat pentru a fi siguri ca nu le veti vedea pe aceleasi in mod repetat.
Cei care fac reclama prin intermediul site-ului nostru pot folosi cookie pentru a genera statistici referitoare la produse si localizari, dar acestea nu contin si nu vor contine informatii personale.

IX. FISIERE STATISTICE.
Aceste fisiere statistice sunt mentinute pe acest site pentru a analiza, a urmari activitatea membrilor sau pentru a strange date referitoare la localizare. Fisiere mai sus mentionate nu contin nici un fel de informatii personale ale vizitatorilor.

X. SONDAJE SI CONCURSURI.
Site-ul nostru organizeaza regulat sondaje si concursuri pentru vizitatorii sai. Participarea la aceste sondaje si concursuri nu este obligatorie si nu necesita introducerea datelor cu caracter personal in cazul neparticiparii la acestea.
In cazul participarii colectam informatii de contact: adresa de email, nume si prenume, informatii demografice si cateodata adresa pentru a verifica veridicitatea informatiilor furnizate.
Aceste informatii sunt folosite pentru notificarea castigatorilor.
In anumite cazuri cum sunt concursurile sponsorizate, se pot solicita informatii personale (adresa de email, nume), care vor fi impartite cu sponsorul respectiv.
Va recomandam sa cititi cu atentie regulamentele de participare pentru fiecare concurs sau sondaj.

XI. NEWSLETTER-E.
avemdetoate.ro ofera newsletter, care cuprinde in special anunturi, promotii, oferte. Vizitatorii au posibiliatea de a se abona la newsletter gratuit. Abonarea presupune confirmarea intentiei prin intermediul urmarii unui mail special pentru a verifica acordul vizitatorului pentru utilizarea adresei cu care acesta s-a abonat. Toate mailurile pe care le veti primi vor contine instructiuni simple de dezabonare sau puteti modifica optiune de abonare din pagina de informatii personale.
Suntem impotriva spamului si nu inchiriem, vindem sau instrainam sub nici o forma datele abonatilor nostri unor terte persoane, cu exceptia cazurilor prevazute de lege sau la solicitarea expresa a unor organisme de stat sau in cazurile expres prezentate.


XII. "TRIMITE UNUI PRIETEN", RECOMANDARI.
Anuntulbuzoian.ro ofera posibilitatea vizitatorilor de a trimite o recomandare, un articol, o stire, un studiu, o felicitare electronica prin email unui prieten. Daca folositi aceste servicii, trebuie sa furnizati adresa de email a destinatarului pentru a trimite recomandarea sau felicitarea electronica si adresa dumneavoastra de email. In cazul in care trimteti o felicitare electronica va vom solicta si adresa dumneavostra de email, care va fi retinuta de noi pentru a va confirma ca mesajul trimis de dumneavoastra a ajuns la destinatar. In nici o circumstanta www.avemdetoate.ronu va folosi adresa de email a destinatarului serviciului decat in cazul in care acesta isi da permisiunea in acest sens.Schimbari ale politicii de adminstrare a site-ului
avemdetoate.ro poate fi modificat sau intrerupt in orice moment fara nici o notificare prealabial si fara nici un fel de pretentie de orice fel din partea dumneavoastra.
Conditiile de oferire a serviciului sau ale oricaror componente ale sale sau regulamentele pot fi modificate sau intrerupte de de catre administratorii sau proprietarii site-ului in orice moment fara nici o notificare prealabila si fara nici un fel de pretentie din partea dumneavostra.


avemdetoate.ro, operatorii acestuia, adminstratorii si proprietarii nu sunt responsabili si nu pot fi tinuti responsabili in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba/problema directa sau indirecta, de orice natura, ca urmare a folosirii serviciului.
Termenii si conditiile mentionate mai sus, pentru buna functionarea site-ului in bune conditii sunt obligatorii. Prin inregistrarea ca utilizator al site-ului www.avemdetoate.ro si accesarea site-ului si/sau a sectiunilor sale le acceptati ca atare.

300 lei


Biroul de Consultanta Master Business intocmeste documentatia pentru obtinerea certificatului de clasificare unitate...
Vezi anunt
15 lei


Daca te-ai saturat de bijuteriile produse si vandute in masa in magazinele mari, incepe sa acorzi mai multa atentie...
Vezi anunt
160 lei


Lanseta automata de intepare a pestelui. Suport lansete pescuit cu sistem automat de autointepare, prinde pestele...
Vezi anunt
899 lei


Reconditionarea consta in schimbarea pieselor din turbina cu un Kit Nou si Original de reparatii, rezultatul avand...
Vezi anunt
Crezi că nu mai este relevant să devii reprezentant sau lider Avon? Totusi, până la urmă, a face bani este...
citeste
Masina second  hand este adesea achizitionata datorita numeroaselor avantaje pe care le ofera...
citeste
Dintre regulile care trebuie respectate atunci cand se doreste ridicarea unei noi constructii, pe langa cele care...
citeste
 

Acasa |  Contact |  Termeni si conditii